ឯកសារ

ប្រកាស​អន្តរក្រសួង លេខ ៨៦៨ ឧរថ.ប្រក ចុះ​ថ្ងៃទី ២២ ខែ តុលា ឆ្នាំ ២០១០ ស្ដីពី​ការ​អនុវត្តន៍ និង​ការ​រៀបចំ​សម្រប​សម្រួល​ស្ថាប័នកិច្ច នៃ​ប្រព័ន្ធ​គ្រប់គ្រង​សុវត្ថិភាព​ម្ហូប​អាហារ​ចាប់​ពី​កសិដ្ឋាន​ផលិត ដល់​តុ​បរិភោគ ។
ថ្ងៃទី២៨ ខែ​កុម្ភៈ ២០១១

ព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធ